Concepten

Eikenhout op maat is een uitgangspunt om uw idee te verwezenlijken. De producten worden op maat gemaakt. Door een strakke vormgeving te combineren met het robuuste karakter van eikenhout krijgt de constructie zijn eigentijdse unieke uitstraling.

 

Omdat Eikenhout op maat letterlijk op maat werkt is ieder product en iedere constructie uniek en wordt per opdracht een prijsopgave gedaan. Door deze werkwijze kunnen wij u geen standaard prijslijst aanbieden.

 

Eikenhout op maat kan steunen op de know-how en werkwijze van Peter Bouw Groenontwikkeling; offertes en afspraken worden dien overeenkomstig afgehandeld.

 

Eikenhout wordt verkregen van twee soorten, de Quercus petraea en de Quercus robus. Doordat eikenhout sterk, redelijk hard en betrouwbaar hout is, zijn er vele toepassingen mogelijk zoals vlonders, pergola’s, poorten, veranda’s enz.. Het is een duurzaam tot zeer duurzaam en valt in duurzaamheidsklasse III en II. Watinhoudt dat onbehandeld eikenhout een levensduur heeft van zeker 20 - 25 jaar.